Over mij

Mijn foto

Hoi, ik ben Daisy en ben gelukkig getrouwd sinds juli 2011. Samen hebben we twee schatten van het ras Cavalier King Charles Spaniel genaamd Lady en Tifa. Ik maak al een tijdje kaarten en ben nog nu ook al een poos aan het experimenteren met scrapbooking etc.

zondag 11 november 2012

Witte Kerstkaart

Hoi Bloggers,

Bij deze nog eens een nieuw kaartje, op de blog van Duymelot hebben ze weer een leuke challenge. De bedoeling is dat je een volledig witte kerstkaart maakt, het afdrukje is het enige dat gekleurd mag zijn... Dit was voor mij de ideale kans om mijn parelmoer-witte embossing pasta van dreamweaver uit te testen. Ik had die op de vorige hobbybeurs in Mechelen gekocht en ben er nu voor de 1ste keer mee aan de slag gegaan. Ook Wilde ik mee doen aan de challenge van You, Me and Magnolia, daar is de uitdaging alles mag, de enige voorwaarde is dat je een Magnolia gebruikt. Dit is het resultaat.

Dit is dus mijn kaartje, de Magnolia is een oudere kerststempel, maar ik vind haar zo schattig. Ik moest haar hier gewoon bij gebruiken. Het inkleuren deed ik met mijn Copics en mijn promarkers van Letraset. De kerstboom op de achtergrond is met die pasta gemaakt waar ik hierboven over verteld heb. Ik heb om het nog wat extra bling te geven er wat witte glitter over gestrooid toen de pasta nog nat was. Dat geeft wel een tof effect. De tekstkader is van Nicole Verkooien en de tekst is een clearstamp van Kars. de rest is uit eigen voorraad. 

de glanzende sneeuwlokjes kreeg ik van mijn moeder, zij gebruikt die normaal voor haar kindergrime maar toen ze hoorde van deze challenge gaf ze me deze. Heb ik toch een lieve ma he :-)

Hier zie je een close-up van de Magnolia.
Deze kaart zal dus mee doen aan:
Aan Cathy een dikke merci voor de mooie stempel en boekenlegger voor mijn verjaardag. Zal de stempel zeker goed weten te gebruiken bij 1 van mijn volgende kaartjes. De boekenlegger zal ook van pas komen. Ben er heel blij mee.

Voor de rest vraag ik me af wat jullie van mijn kaartje zullen vinden? Geef zeker jullie mening en als er vragen zijn mogen jullie die altijd stellen.