zondag 11 november 2012

Witte Kerstkaart

Hoi Bloggers,

Bij deze nog eens een nieuw kaartje, op de blog van Duymelot hebben ze weer een leuke challenge. De bedoeling is dat je een volledig witte kerstkaart maakt, het afdrukje is het enige dat gekleurd mag zijn... Dit was voor mij de ideale kans om mijn parelmoer-witte embossing pasta van dreamweaver uit te testen. Ik had die op de vorige hobbybeurs in Mechelen gekocht en ben er nu voor de 1ste keer mee aan de slag gegaan. Ook Wilde ik mee doen aan de challenge van You, Me and Magnolia, daar is de uitdaging alles mag, de enige voorwaarde is dat je een Magnolia gebruikt. Dit is het resultaat.

Dit is dus mijn kaartje, de Magnolia is een oudere kerststempel, maar ik vind haar zo schattig. Ik moest haar hier gewoon bij gebruiken. Het inkleuren deed ik met mijn Copics en mijn promarkers van Letraset. De kerstboom op de achtergrond is met die pasta gemaakt waar ik hierboven over verteld heb. Ik heb om het nog wat extra bling te geven er wat witte glitter over gestrooid toen de pasta nog nat was. Dat geeft wel een tof effect. De tekstkader is van Nicole Verkooien en de tekst is een clearstamp van Kars. de rest is uit eigen voorraad. 

de glanzende sneeuwlokjes kreeg ik van mijn moeder, zij gebruikt die normaal voor haar kindergrime maar toen ze hoorde van deze challenge gaf ze me deze. Heb ik toch een lieve ma he :-)

Hier zie je een close-up van de Magnolia.
Deze kaart zal dus mee doen aan:
Aan Cathy een dikke merci voor de mooie stempel en boekenlegger voor mijn verjaardag. Zal de stempel zeker goed weten te gebruiken bij 1 van mijn volgende kaartjes. De boekenlegger zal ook van pas komen. Ben er heel blij mee.

Voor de rest vraag ik me af wat jullie van mijn kaartje zullen vinden? Geef zeker jullie mening en als er vragen zijn mogen jullie die altijd stellen.


9 opmerkingen:

  1. hi Daisy, heel leuk gemaakt je creatie, bedankt voor het meedoen bij YMAM

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hoi Maris, Bedankt voor je reactie hier op mijn blog. Ik ben blij dat je mijn kaartje mooi vind.

      Verwijderen
  2. Hoi Astrid, ben blij dat je hem zo mooi vind. Bedankt voor je berichtje, ik doe heel graag mee aan de challenge. :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een prachtige kaart heb je gemaakt. Gezellig dat je meedoet met onze wedstrijd bij Duymelot.
    Veel succes!!
    groetjes
    Neline

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hoi Neline, jullie ook bedankt om zo'n leuke challenge te maken. Het was echt een uitdaging, niet zo simpel. Heel leuk om te doen! Ben blij dat je het resultaat mooi vind. xxx

      Verwijderen
  4. Hoi Daisy,

    gezellig dat je meedoet met de wedstrijd van Creashop Duymelot.
    Wat een geweldig leuk kaartje heb heb gemaakt, je "experiment" is geslaagd hoor,

    Creatief liefs,

    Mary

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hoi Mary,

      Sorry dat ik nu pas reageer. Ben blij dat je het een mooi kaartje vind en ben zeker heel blij met je compliment over mijn experiment. Doe ook heel graag mee met de Challenge, het was echt wel een hele uitdaging om alles enkel in het wit te doen.
      Groetjes Daisy

      Verwijderen
  5. Heel leuk: experiment supergeslaagd!!!

    BeantwoordenVerwijderen