Over mij

Mijn foto

Hoi, ik ben Daisy en ben gelukkig getrouwd sinds juli 2011. Samen hebben we twee schatten van het ras Cavalier King Charles Spaniel genaamd Lady en Tifa. Ik maak al een tijdje kaarten en ben nog nu ook al een poos aan het experimenteren met scrapbooking etc.

Koopjes:

Hoi Bloggers,

Op deze pagina kun je indien je dat wil een bestelling voor een kaart plaatsen, de minimum prijs voor een kaart is wel €2,50 (dit is voor het materiaal dat ik gebruik, verzendkosten en het werk dat er in steekt) 

Je kan er ook voor kiezen een kaart te kopen die ik hier post. De minimumprijs hiervoor is ook €2,50. Als er meerdere gegadigden zijn voor deze kaart, zal die per opbod verkocht worden er kan dan voor de andere persoon wanneer die dit wil een kaart gemaakt worden in hetzelfde genre. Let wel, elke kaart is uniek en nooit 100% hetzelfde... Je kan als je wil ook een specifieke kleur kiezen die je erin verwerkt wil zien...

Hier volgen de kaarten die ik hier te koop zet:
Bedankkaart

Paas kaart
Romantische Magnolia kaartBen je geïnteresseerd in 1 van deze kaartjes, laat me dit dan aub in een bericht hieronder weten. Dan kunnen we samen wel een prijs overeenkomen.