vrijdag 5 oktober 2012

Verjaardagskaartje en herfstversiering...
Hoi iedereen,

De herfst is nu al eventjes bezig en buiten is 't regenachtig en koud... Zoveel meer redenen om 't binnen lekker gezellig te maken, denken jullie niet?

 Ik heb in de winkel een kistje vol sier pompoentjes aan een laag prijsje gekocht en buiten wat bolsters geraapt. Hiermee heb ik met een zoutlamp die wij een tijd geleden op een kerstmarkt kochten een leuke warme sfeer weten te creëren... 

Nu over de kaart die ik gemaakt heb.

Op Tineke's blog zag ik dat ze ook wilde beginnen om nu en dan een challenge te doen, de 1ste (deze dus) Challenge is een verjaardagskaart (aangezien ze 13 oktober verjaart) te maken met een door haar ontworpen sketch:

Dat heb ik dan ook gedaan, dit is het resultaat:

Het papier is een paperpack van kars. Het kant heb ik op de markt gekocht en is dus niet van een bepaald merk. Het elfje is een digi dat ik vond op sureya deviantart, daar hebben ze echt heel mooie en heel veel tekeningen! Ik heb hem ingekleurd met de Copic's en Versa markers die ik kocht op de beurs in Mechelen. De ronde tekststempel is van Nicole Verkooien en de andere van Forever Friends. de swirl achter 't elfje is van Die-namics.
Een close-up van het elfje.

De binnenkant heb ik zoals gewoonlijk ook weer versierd... Het papier komt uit de zelfde paperpack. De Cupcakes op een rei zijn een randstempel en heb ik met clear embossingpoeder geëmbost en het papier later met gouden inkt bewerkt. Leuk effect he? wat kant en knoopjes et voila!

Deze digi komt weer van bij Dierie dolls en is ook ingekleurd met dezelfde markers als bij de kaart zelf.
Dat was het dan weer, ben er best fier op! Geef gerust jullie mening.


2 opmerkingen:

 1. Wat een superleuke kaart Daisy, leuk dat je met mijn verjaardag challenge meedoet!

  Groetjes Tineke

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Tineke,

   Vond het zelf ook leuk om deel te nemen. Ben zoiezo al heel blij dat je het een mooi kaartje vind. Dank u voor je reactie. xxx

   Verwijderen