woensdag 31 oktober 2012

Snoepdoosjes Halloween

Hoi Bloggers,

Het is weer eventjes geleden maar hier ben ik weer met een nieuw projectje.
Dit doosje / kaartje zag ik op  the paper boutique blog en wilde het onmiddellijk ook zelf eens proberen. Als je hier klikt dan kom je op de tutorial uit van hoe dat je dit leuke doosje maakt.
Hier zijn mijn voorbeelden:

de tekst en de pompoen zijn clearstamps van een Halloween reeks van Kars die ik dan geëmbost heb,. De vogelverschrikker komt weer van bij deariedolls digis blog de brads zijn ook van Kars en de rest is uit mijn voorraad. 

Close up van de vogelverschrikker.

Voor dit doosje gebruikte ik dezelfde stempelset en de mummie komt net als de vogelverschrikker van bij Deariedolls. De maan kreeg zijn glans doormiddel van perfect pearls.

Bovenaanzicht.

Close up van de mummie, inkleuren deed ik met mijn Copicmarkers.
Ben echt trots op mijn doosjes en je zou ze ook voor andere gelegenheden kunnen maken. Deze zijn nu in het thema van Halloween omdat dit het kortste bij is, maar je zou het ook voor een geboorte; verjaardag of eender wat anders kunnen doen. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Hoop dat jullie het wat leuk vonden en als je het zelf wil proberen zou ik 't erg leuk vinden om het behaalde resultaat te zien. Zijn er nog vragen, stel ze dan gerust.


ps.: Wat vinden jullie van mijn nieuwe handtekening? Mijn man was zo enorm lief om hem voor me te maken. Hij is gewoon de beste :-)

2 opmerkingen:

 1. Supermooi en heel erg leuk!!! Merci voor de link naar de tutorial en bedankt voor de inspiratie!

  En de handtekening is ook al helemaal passend bij jou.

  Groeten
  Cathy

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Cathy,

   Ik ben blij dat je het leuk vindt en ben benieuwd naar wat jij erven zou maken.
   Cedric was zo lief om de handtekening voor me te maken, ben er zelf ook heel gelukkig mee.

   Groetjes

   Verwijderen