donderdag 1 november 2012

4 Seasons Tissuedoos

Hoi Bloggers,

Ik ben sinds kort geabonneerd op het Magnolia Inc. magazine en zag in de herfst-editie (Turning Leaves 2012 nr. 5) een tissuedoosje dat ik zelf ook eens wilde proberen. Dus  heb ik via de bijhorende website  de tutorial afgehaald en ben ik aan de slag gegaan. Het heeft eventjes geduurd en zonder scorebord was dit al helemaal niet simpel om de plooien juist te krijgen, maar het is me gelukt. (nu de doos af is, heb ik mijn scorebord via de post ontvangen...)

Dit is het dus geworden: een 4 seizoenen zakdoekendoosje. De opening waar je de zakdoekjes uit trekt is afgewerkt met kant dat ik kocht op de markt, en het papier is weer van Kars. 

Lente
De vintage foto's die ik voor elk seizoen toegevoegd heb vond ik via Google Afbeeldingen en heb de randjes met een schaar wat grover gemaakt om het Vintage effect te benadrukken. De houten figuurtjes en letters kocht ik bij de Pipoos en de stempels zijn van Magnolia. Het inkleuren deed ik met mijn Copic- en Flexmarkers.

Zomer

Herfst

Winter

Boven aanzicht...
Zo, nu zijn we weer klaar voor een jaar vol verkoudheden... Geef gerust jullie mening en je weet het, als er vragen zijn stel ze dan gerust.


6 opmerkingen:

 1. Haaaatsjie...
  Heel praktisch, doch veeeeeel te mooi om te gebruiken.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hehe, dank u. Heb hem toch al in mijn hobbykamer in gebruik genomen, doet goed zijn werk.

   Verwijderen
 2. SPRING is my favourite... :p
  Nice work, honey!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thanks honey, ben zelf ook heel blij met het resultaat. xxx

   Verwijderen
 3. Heel erg mooi!!! Kan geloven dat je er op gevloekt hebt (dat plooien), maar wat een resultaat!!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hihi, ja was best vloeken soms :-) maar ik ben zo blij met het resultaat! Was al de moeite zeker waard. Staat nu op mijn knutsel-bureau en is super in gebruik.Ben blij dat je 't mooi vind

   Verwijderen