Over mij

Mijn foto

Hoi, ik ben Daisy en ben gelukkig getrouwd sinds juli 2011. Samen hebben we twee schatten van het ras Cavalier King Charles Spaniel genaamd Lady en Tifa. Ik maak al een tijdje kaarten en ben nog nu ook al een poos aan het experimenteren met scrapbooking etc.

donderdag 20 december 2012

Kerstkaartjes

Hoi Bloggers,

Hier ben ik weer, met een nieuw kaartje.
Ik heb volop kaartjes zitten maken en daarna alle kerstkaartjes verstuurt. Veeeeeel werk!


De kaartjes die ik hiervoor gemaakt heb ga ik nu nog niet posten want dan zou de verassing voor de ontvangers eraf zijn :-)
Maar omdat ik nu door mijn voorraad zelfgemaakte kerstkaartjes zit heb ik er 2 bij gemaakt meteen beetje hulp van mijn Cameo...

 De 2 papiertjes daarachter en de tekst sneed ik uit met de Silhouette Cameo. De 2 kerstvlokken heb ik uit glitterpapier uit geponst en er een plak-diamantje op gekleefd. Dan een cuttlebug folder be├»nkt met lichtblauwe inkt en met een wit papiertje ertussen door de cuttlebug gehaald voor een mooi gekleurd en embossed effect. Daarop 2 soorten lint bevestigd en met Bakers-twine een kerstboom-juweeltje erop gebonden.

De Stempel is een clear-stamp dat ik of mijn moeder ooit kochten in "Boeken Voordeel". Gestempeld met Archival Ink op papier van Nicole Verkooien. Het inkleuren deed ik weeral met Copic markers en bewerkt met glitterlijm.
Dat was 1 van de kaartjes, het andere post ik een andere keer...
Laat me weten wat je ervan vind.