donderdag 20 december 2012

Kerstkaartjes

Hoi Bloggers,

Hier ben ik weer, met een nieuw kaartje.
Ik heb volop kaartjes zitten maken en daarna alle kerstkaartjes verstuurt. Veeeeeel werk!


De kaartjes die ik hiervoor gemaakt heb ga ik nu nog niet posten want dan zou de verassing voor de ontvangers eraf zijn :-)
Maar omdat ik nu door mijn voorraad zelfgemaakte kerstkaartjes zit heb ik er 2 bij gemaakt meteen beetje hulp van mijn Cameo...

 De 2 papiertjes daarachter en de tekst sneed ik uit met de Silhouette Cameo. De 2 kerstvlokken heb ik uit glitterpapier uit geponst en er een plak-diamantje op gekleefd. Dan een cuttlebug folder be├»nkt met lichtblauwe inkt en met een wit papiertje ertussen door de cuttlebug gehaald voor een mooi gekleurd en embossed effect. Daarop 2 soorten lint bevestigd en met Bakers-twine een kerstboom-juweeltje erop gebonden.

De Stempel is een clear-stamp dat ik of mijn moeder ooit kochten in "Boeken Voordeel". Gestempeld met Archival Ink op papier van Nicole Verkooien. Het inkleuren deed ik weeral met Copic markers en bewerkt met glitterlijm.
Dat was 1 van de kaartjes, het andere post ik een andere keer...
Laat me weten wat je ervan vind.
4 opmerkingen:

 1. Hoi Daisy!!!

  Je prachtige kaartje staat te pronken op mijn kast in de living. Mensen, in het echt is ze nog eens zoveel mooier!!!!!!

  Ben blij dat je de stempel leuk vindt.

  Mercikes Daisy!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hihi, dank u Cathy. Ben er heel gelukkig mee, hij staat uitgestald in mijn kast en is echt heel mooi. Kan hem zeker goed gebruiken. Ben blij dat jij blij bent met het kaartje dat ik ermee gemaakt heb. xxx

   Verwijderen