Over mij

Mijn foto

Hoi, ik ben Daisy en ben gelukkig getrouwd sinds juli 2011. Samen hebben we twee schatten van het ras Cavalier King Charles Spaniel genaamd Lady en Tifa. Ik maak al een tijdje kaarten en ben nog nu ook al een poos aan het experimenteren met scrapbooking etc.

donderdag 21 maart 2013

Eastercard

Hoi Bloggers,

Aan het weer te zien zou je 't niet echt zeggen, maar vandaag is de lente officieel begonnen!
Pasen komt dus ook dichterbij en dat wil voor mij zeggen: hoog tijd voor een paaskaartje en de lente in huis halen... Laat dat zonnetje maar komen!

Na even rond te kijken op verschillende blogs en een leuke tip zag ik dan 4 verschillende wedstrijden die me wel leuk leken om te combineren... Ik hou zo nu en dan wel eens van een uitdaging...


Met deze 4 dingen in mijn achterhoofd ben ik dus begonnen... 


Zoals je op de foto hierboven kunt zien werd er zeer veel roze en groen gebruikt... Dus heb ik om te beginnen uit groen Cardstock mijn kaartbasis uitgesneden met de Cameo. Dit deed ik omdat ik opzij het woord "Easter" wilde hebben.
Voor de rest heb ik met de Cameo ook dat kuikentje uitgesneden, dat krijg je deze week trouwens gratis op de site van Silhouette! Ik heb er dan nog een groen plakpareltje op geplakt als oogje en voor het vleugeltje een mooi veertje aan vast gemaakt. Het roze touwtje is echt de Finishing touch!
Dan ben ik in mijn papiervoorraad gedoken en ontdekte ik dit mooie en voor deze uitdaging trouwens ideale papier met een groene achtergrond en roze roosjes. Deze is dan de basis waar ik het inkleuren van mijn Magnoliastempel op gebaseerd heb. Dit zoals altijd met mijn Copicmarkers. het wit met groene strikje was minder simpel. het witte lint is namelijk redelijk stijf en om daar dan een mooie strik in te maken... laten we zeggen dat ik wat gefoeteld heb met een stukje touw achter het roosje... (niet doorvertellen ;-)) 
De 2 witte vlindertjes zijn van hout, ik kon misschien wel een vlindertje in houtskleur genomen hebben maar dat was niet zo mooi hierbij.
Hier zie je nog een Close up van de Magnolia met haar paasmandje, is ze niet schattig? Vind haar echt goed gelukt!
Zo dat was het weer, hopelijk maak ik kans om 1 van de gelukkige winnaars te zijn... Maar wie het ook is, ik hoop dat ze allemaal evenveel plezier hadden in het maken van hun creatie als ik altijd heb.

Ik zal deze kaart ook in de koopjeshoek plaatsen. (tabblad bovenaan deze blog) Degene die hun geliefden dan willen verassen met dit paaskaartje kunnen haar dan daar vinden en als je me iets laat weten ook kopen...