dinsdag 26 maart 2013

Paaskaart Eazel/shakerkaart

Hoi Bloggers,

Heb weer maar eens een paaskaartje gemaakt en weeral voor een 3-tal wedstrijden... (Ik hou van de uitdaging) Ik verlang zo naar 't zonnetje en de mooie lente-bloemetjes en aangezien het weer hier niet echt meewerkt zal ik zelf voor de lente moeten zorgen in mijn kaartjes.

De wedstrijden waar dit kaartje aan mee doet en dus ook mijn uitdagingen zijn:
Als je op de sitenaam (link) klikt, word je onmiddellijk doorgestuurd naar deze site.

Zo nu de links geplaatst zijn waar de kaart op gebaseerd is gaan we verder met mijn kaartje zelf...

Dit is dus het kaartje, het is een Shaker/Eazelkaart geworden in roze, geel en groen. de groene geschubde borders en de "Happy Easter" letters heb ik uitgesneden met mijn Cameo. De vlindertjes en bijtjes zijn gewoon uitgeponst.
Het achtergrondplaatje dat ingekaderd is, dat is het Shaker- gedeelte. Het is een Magnolia afbeelding die ik met mijn Copics ingekleurd heb. Als je wil weten hoe ik dan daar een Shakerplaatje van gemaakt heb, klik dan hier.
De Paashaas magnolia is ook met mijn Copics ingekleurd zoals jullie wel al  geraden zullen hebben. De rest van de embellishments zijn uit eigen voorraad en het papier komt grotendeels uit de Boekenvoordeel. Het "Happy Easter" kaartje heb ik vastgemaakt met groene parelmoer Brads.

Hier zie je het Shaker-gedeelte en de Magnolia van dichtbij, het is gevuld met mini bolletjes en roze en groene glittertjes  als je ermee schudt dan bewegen deze over het hele plaatje... 
Dit was mijn kaartje voor vandaag. Hoop dat jullie het mooi vinden, als jullie 't willen, kunnen jullie altijd een reactie of vraag plaatsen. Ik zal met veel plezier antwoorden. Het doet me altijd goed te horen wat jullie ervan denken.


8 opmerkingen: